Dimenzija gostoljubivosti

Usluge

Naš tim osigurava i pruža maksimalno personaliziranu uslugu stvorenu prema vašim željama i afinitetima. Od davanja preporuka o gradu do stvaranja i pomoći u stvaranju najnevjerojatnijih trenutaka.

Posebne prigode

Posebna usluga za vas

Od raznih posebnih prigoda, rođendana, godišnjica, medenih mjeseca i ostalih naš tim vam je na raspolaganju za organzaciju nezaboravnih trenutaka.

Events
&
concerts
in
Spirito Santo
hotel

Vjenčanja

Učinite to posebnim

Dan vjenčanja pamtit ćete cijeli život. No, često su najmanji i neočekivani detalji ti koji vam uljepšaju dan. S našim timom možemo stvoriti poseban doživljaj u našem malom, boutique ambijentu. Malo može biti puno. Za sve informacije kontaktirajte nas i rado ćemo Vam pomoći.

Organisation
at
the
right
time

Eventi
&
poslovanje

Drugačija lokacija za poseban događaj

Business events

Za manja poslovna okupljanja u centru grada gdje Vam je sve nadohvat ruke, a ujedno želite imati mir i malo drugačiju, personaliziranu atmosferu mi smo pravi izbor za Vas. Naš tim će se potruditi organizirati za Vas sve od formalnog pa do onog zabavnog djela.

Team building

Ukoliko ste u potrazi za savršenim mjestom za vaš team building, nudimo Vam mirnu oazu u centru grada u kojoj se možete opustiti i odmoriti od užurbanog načina današnjeg života ali i organizaciju raznih aktivnosti za Vaš tim. Povjerite organizaciju našem profesionalnom timu i pripremite se za nezaboravno iskustvo.

Galerija

vidite sve...

Uzmite vremena da pogledate galeriju...

view
the hotel
presentation
video
pogledajte
video
prezentaciju
hotela