Restaurant
Sapori

Restoran Sapori di Spirito Santo je prije svega arhitektonski dragulj, smješten u srcu jednog od najljepših gradova na svijetu. Izvanredan stil popraćen apstraktnom umjetnošću daje ovom restoranu poseban šarm i jedinstveni užitak u kojem se osjećate kao kod kuće. Ugodna i topla atmosfera, uz naš ljubazan tim, oduševit će svakoga tko želi doživjeti poseban trenutak koji će pamtiti cijeli život.

pon. – sub.
od 18.00 do 23.00
nedelja zatvoreno

Doručak za goste koji nisu u hotelu, 8:00 – 12:00

Večera za goste koji nisu u hotelu, 18:00 – 23:00

Rezervacije: info@hotel-spiritosanto.com | M: +385 99 4354 333

Kulinarska izvrsnost

Uživajte u mediteranskom
vjetru

Jela poput goveđeg carpaccia lokalnog stočara, jadranske tune ili janjećih kotleta samo su neka od zanimljivih i moderno interpretiranih ponuda našeg profinjenog jelovnika.

Taste
&
Fusion

Lokalno nabavljanje

Svježa roba od lokalnog poljoprivrednika
ili ribara

U kuhinji restorana Sapori di Spirito Santo koriste se namirnice kako domaće tako i cijele Hrvatske. Najvažniji aspekt za nas je podrška lokalnom i domaćem gospodarstvu, te pripremanje svih vrsta jela od domaćih namirnica. Nastojimo na što bolji način dočarati Istru i sve njezine blagodati te bogatstvo prirode.

Ritual
of clean
relaxation
with the smell
of the
Mediteranian
sea

Deserti

Okus domaće pripreme

Naš kuhar svakodnevno priprema svježe desert koji će odlično odgovarati uz kavu ili konjak. Specijalitet hotela je čokoladni lava kolač, stoga uživajte u našoj ponudi. Svakodnevno svježe pripremljeni deserti koji se najbolje slažu s konjakom ili dobrim kavom, a najviše ćete uživati u osvježavajućem semifreddu ili čokoladnom lavu.

Where
every
flavor
tells
a Story

Olive oil EX

Okus domaće pripreme

Maslinik hotela Spirito Santo smješten je u neposrednoj blizini Rovinja, na plodnoj i cijenjenoj istarskoj zemlji. Protežući se na otprilike 30 maslina, naš maslinik se pažljivo održava kako bi se osigurala najveća kvaliteta naših maslina. Svaki plod pažljivo se ručno bere, minimizirajući moguće oštećenje i čuvajući integritet ulja. Naše maslinovo ulje dobiva se izravno iz ploda masline putem postupka hladnog prešanja, metode poznate po svojoj sposobnosti proizvodnje najčišćeg i najkvalitetnijeg ulja. Ovaj strogo mehanički postupak osigurava da se ne koriste kemijski ili biokemijski postupci, rezultirajući potpuno prirodnim proizvodom izvanredne kvalitete. Ponosimo se pružanjem našim cijenjenim gostima priliku da okuse izvrsnost našeg ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Ovo izvrsno ulje može se doživjeti u svojoj punoj slavi u našem poznatom restoranu, Sapori di Spirito Santo.

Spirito Santo
home
made
Olive oil
EX

Galerija

Vidite sve…

Uzmite vremena da pogledate galeriju…

view
the hotel
presentation
video
pogledajte
video
prezentaciju
hotela