Dimenzija gibanja

Aktivnosti

Rovinj je mesto, ki ponuja široko paleto športnih in rekreativnih dejavnosti. Gosti, ki radi uživajo v lažjih oblikah rekreacije, bodo zagotovo uživali v dolgih sprehodih ob morju, skozi park “Zlati rt”, ki je blizu starega mestnega jedra. Za bolj zahtevne športne navdušence Rovinj ponuja: jadranje, potapljanje, športni ribolov, veslanje, kajakaštvo, prosto plezanje, kolesarjenje, jahanje in tek po urejenih tekaških stezah.

Plaže

skriti kotički in prijetni sprehodi
ob morju

Rovinj ima plažo za vsak okus. Najbližja plaža Spirito Santo Palazzo Storico je plaža “Monte”, ki se nahaja pod cerkvijo sv. Eufemije, le 7 minut hoje od hotela. To je skalnata mestna plaža, priljubljeno mesto domačinov. Plaža Mulini in zaliv Lone sta novi prodnati plaži v neposredni bližini središča mesta, blizu luksuznih hotelov. Plaže so popolne za vse, ki si želijo najeti ležalnik in spiti koktajl v plažnem baru. Zlatni Rt in Škaraba sta divji plaži v gozdnem parku 1 km stran od hotela. To so plaže s skalnatimi površinami, zelenimi sončnimi travniki in številnimi skritimi zalivi, primerni za tiste, ki si želijo uživati v intimnosti. Do plaž na otokih Sv. Andrija (Rdeči otok) in Sv. Katarina vsako uro iz mestnega pristanišča odpelje ladja.

Veselje
pride v
valovih

Izleti

v okolici

Istrska tura

Z zasebnim voznikom se odpravite na ogled in obisk nekaterih najmanjših in najlepših istrskih mest, kot so Motovun in Grožnjan, ter obiščite nekatere najmodernejše istrske vinske kleti, kjer lahko degustirate vrhunska domača vina.

Vožnja s čolnom

Zasebna vožnja s čolnom po rovinjskem otočju, Limskem fjordu ali Brijonih, prilagojena vašim željam in preferencam. Spoznajte edinstvene otoke Rovinja, doživite najbolj romantičen sončni zahod in če imate srečo, boste zagotovo doživeli pogled na delfine.​

Iskanje tartufov

Srečanje s zasebnim vodičem v mestu Livade, od koder nadaljujete pot po območjih in gozdovih, bogatih s to podzemno zakladnico, tartufi.

Brijoni Tour

Spoznajte ta edinstveni nacionalni park. Otok ponuja različne aktivnosti, kot so ogled Velikega Brijona, golf, potapljanje, kolesarjenje in podobno.

Jama Baredine

Nahaja se blizu Poreča in je prva jama v Istri urejena za turistične namene. Med ogledom jame se spustite do podzemnega jezera na globini kar 60 metrov!​

Postojnska jama

Največja turistična jama v Evropi! Skozi prvi del jamskega sistema, ki se razteza kilometre, vas po popeljal jamski vlakec, drugi del pa boste raziskovali peš.

Sprehod po mestu

Spoznajte zgodovino mesta Rovinja s spremljevalcem. Raziskujte najbolj skrite kotičke mesta in izvedite kaj novega!​

Samo-vodenje

Če imate lastno vozilo in želite samostojno raziskati okolico, vam je naša ekipao na voljo z najboljšimi idejami in nasveti.

​​

Vse navedene dejavnosti je mogoče rezervirati in organizirati s pomočjo osebja Spirito Santo.

Organizacija
ob
pravem
času

Kaj početi

nekaj za vsakogar

Nakupovanje

V starem delu mesta lahko obiščete majhne trgovine, galerije, spominske trgovine, trgovine z nakitom in zanimiv mestni trg s svežim sadjem, zelenjavo ter istrskimi specialitetami, kot so: oljčno olje, tartufi, začimbe, med in žganje. Ob promenadi nove marine so na voljo nove trgovine z izdelki vrhunskih blagovnih znamk.

Romantična ulica

Rovinj je najbolj romantično mesto na istrskem polotoku. Rovinj svoj romantični videz dolguje majhnemu prostoru, ki je vplival na gradnjo utesnjenih hiš, ozkih ulic in majhnih trgov, ki so ostali nedotaknjeni še danes. Mesto kraljuje baročna cerkev sv. Eufemije, zavetnice mesta.

Nočno življenje

Rovinj ponuja manjše salon barčke in klube z živo glasbo. Večina barov ostane odprtih do 2 ali 3 zjutraj. Za bolj mirno nočno izkušnjo poskusite dolgo večerjo v številnih gostilnah in restavracijah z vrhunsko kulinarično ponudbo.

basicOkvir okvtd3
Dogodki
&
koncerti

Galerija

poglejte si vse...

Vzemite si čas in si oglejte galerijo...

view
the hotel
presentation
video
poglejte
video
predstavitve
hotela