Bar
&
Cigare

V predprostoru hotela Spirito Santo Palazzo Storico se nahaja lounge bar, ki z izbrano in ročno izdelano opremo nudi prijetno in sofisticirano vzdušje. V hladnih jesenskih in zimskih večerih se lahko ogrejete ob ognju istrskega kamina. V popoldanskem in večernim času je na voljo široka izbira skrbno izbranih hrvaških in slovenskih vin, ter odličen izbor močnih alkoholnih pijač. Bogato ponudbo spremlja vrhunska paleta koktajlov.

pon. – ned.
od 18.00 do 23.00

Bar & Cigare

Občutek kajenja cigare je nekaj posebnega,
ki se zdi kot praznovanje. Podobno kot pri vrhunskem vinu.

V predprostoru hotela Spirito Santo Palazzo Storico se nahaja hotelski salon bar. Unikatno ročno izdelano pohištvo, izbrano s strani naših arhitektov, prispeva k prijetnemu in sofisticiranemu vzdušju. Ob hladnih jesenskih in zimskih večerih se lahko ogrejete ob ognju istrskega kamina. Popoldne in zvečer vam ponujamo široko izbiro skrbno izbranih hrvaških in slovenskih vin ter odlično izbiro žganih pijač. Bogato ponudbo dopolnjuje vrhunska izbira koktajlov.

V naši ponudbi imamo tudi različne vrhunske cigare. Uživanje v cigarah, ob kozarčku odličnega konjaka ali druge močne pijače, je idealno v mirnem okolju in prijetni atmosferi terase Palazza Storica.

skrivnosti
okusov
in
najkvalitetnejših
pijač

Cortile

estetski elementi arhitekture

Salon, vinska klet in vrt z vodnjakom iz leta 1864. Notranjost je bila obnovljena v svoji prvotni obliki, ob upoštevanju vseh zahtev sodobnega gosta. Uživanje cigar s kozarcem odličnega konjaka ali kakšne druge močne pijače je idealno na terasi Palazzo Storico, v mirnem okolju in prijetni atmosferi.

"Cortile"
&
vodnjak
iz
1864

Vinska klet

Bolj staran, bolj dober

Vinska klet se nahaja v Hotelu Spirito Santo Palazzo Storico, v pritličju, skrita v starodavnem vodnjaku. Ta izbrani prostor hrani zbirko približno dvesto skrbno izbranih vinskih etiket, ki ustvarjajo vabljivo vzdušje in vabijo poznavalce ter ljubitelje vin, da se prepustijo izkušnji degustacije. Naša obsežna vinska karta predstavlja raznoliko ponudbo, ki vključuje vina iz različnih regij Hrvaške, pa tudi izbore iz Slovenije in Italije. Med spoštovanimi imeni, ki krasijo naš seznam, so Coronica (Istra), Meneghetti (Istra), Clai (Istra), Tomic (Dalmacija), Grabovac (Dalmacija), Santomas (Slovenska Istra), Atimo in Fornazaric (Slovenija).

Atmosfera
užitek
visok standard
Funkcija
v skladu
z avtentičnostjo

Galerija

poglejte si vse...

Vzemite si čas in si oglejte galerijo...

view
the hotel
presentation
video
poglejte
video
predstavitve
hotela