Restavracija
Sapori

Restavracija Sapori di Spirito Santo je predvsem arhitekturni biser, ki se nahaja v srcu enega najlepših mest na svetu. Izjemni stil v kombinaciji z abstraktno umetnostjo dajeta tej restavraciji poseben čar in užitek, hkrati pa omogočata, da se počutite kot doma. Prijetna in topla atmosfera ter naš prijazen kolektiv bodo navdušili vsakogar, ki si želi doživeti posebno izkušnjo, ki si jo bo zapomnil vse življenje.

pon. – sob.
od 18.00 do 23.00
nedelja zaprto

Zajtrk za goste, ki niso nastanjeni v hotelu, 8:00 – 12:00

Večerja za goste, ki niso nastanjeni v hotelu, 18:00 – 23:00

rezervacija: info@hotel-spiritosanto.com | M: +385 99 4354 333

Kulinarična odličnost

uživajte v vetru mediteranskih
okusov

Jedi, kot so goveji carpaccio, pridobljen od lokalnega rejca goveda, trebuh jadranske tune ali jagnječji kare, so le nekatera od zanimivih in sodobno interpretiranih jedi v našem izbranem jedilniku.

Okus
&
Fuzija

Lokalne sestavine

lokalna pridelava kmetov
in ribičev

Kuhinja restavracije Sapori di Spirito Santo uporablja sestavine tako lokalnega kot celotnega hrvaškega izvora. Za nas je najpomembnejša podpora lokalnemu in domačemu gospodarstvu ter izvajanje vseh vrst jedi izključno s domačimi sestavinami. Trudimo se predstaviti Istro v najboljši luči in prikazati vse njene lepote ter bogastva narave, ki nam jih nudi.

Ritual
čistega
sproščanja
z
vonjem
mediteranskega
morja

Sladice

okus domačnosti

Naš kuhar vsak dan pripravi sveže sladice, ki se odlično prilegajo skupaj s kavo ali konjakom. Posebnost hotela je čokoladna lava torta, zato uživajte v naši ponudbi. Vsakodnevne sveže sladice, ki se najbolje podajo kognaku ali dobri kavi, vas bodo najbolj osladile s osvežujočim semifreddomom ali čokoladno lavo.

Kjer
vsak
okus
pove
zgodbo

Olivno olje EX

okus domačnosti

Olivni nasad hotela Spirito Santo se nahaja v neposredni bližini Rovinja, na rodovitni in cenjeni istrski zemlji. Na površini približno 30 oljk naš nasad skrbno negujemo, da zagotovimo najvišjo kakovost naših oljk. Vsako sadje je nežno ročno obrano, kar zmanjšuje možnost poškodb in ohranja integriteto olja. Naše oljčno olje je pridobljeno iz oliv s postopkom hladnega stiskanja; postopkom, ki je znan po sposobnosti proizvodnje najčistejšega in najvišje kakovostnega olja. Ta strogo mehanični postopek zagotavlja, da ni uporabljenih kemičnih ali biokemičnih posegov, kar se dokazuje v popolnoma naravnem izdelku izjemne kakovosti. Našim spoštovanim gostom z velikim ponosom predstavljamo priložnost, da uživajo v odličnosti našega ekstra deviškega oljčnega olja. Izvrstno olje lahko v vsej svoji slavi doživite v naši slavni restavraciji, Sapori di Spirito Santo.

Spirito Santo
home
made
Olive oil
EX

Galerija

poglejte si vse…

Vzemite si čas in si oglejte galerijo…

view
the hotel
presentation
video
poglejte
video
predstavitve
hotela